DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Nazime Tatlıcı Anaokulu

Nazime Tatlıcı Anaokulu

FIRAT MAH. 487. SK. NAZIME TATLICI ILK OKULU BLOK NO 3/2 KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi, hakkettiği yere getirmek için, sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizi ve halkımızı geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan çalışan ve yeni çözüm yolları arayan, sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremizi de eğitim vermek için varız. Öğrencilerin rahat edebilecekleri ve sevecekleri bir okul ortamı hazırlamak için varız. Kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
07.20-12.10 12.30-17.20